Tekstwurk
 

Durf te vragen!

Je bent enthousiast, je past goed binnen het functieprofiel en jouw brief en CV zeggen precies wie je bent en waar je voor staat. Het ideale uitgangspunt voor een sollicitatie, zou je zeggen. Toch word je steeds weer afgewezen.

Vooral als je al een tijdje bezig bent, is de lol er dan gauw vanaf (als je er al lol in had). Ook de (gevoelsmatige) druk om die passende, leuke of betere baan te krijgen wordt steeds groter. Of je het nu wilt of niet, die demotiverende factoren komen de toon van je volgende sollicitatiebrief niet ten goede. Met hulp - al is het maar een klein duwtje in de goede richting - kom je uit die negatieve spiraal. Maar die hulp komt er niet vanzelf.

Vind je hulp vragen moeilijk? Waarom eigenlijk? Wat houdt je tegen? Voelt het misschien alsof je je kwetsbaar moet opstellen? So what! Je gooit toch ook steeds je ziel en zaligheid bij al die werkgevers op tafel?

 

TEKSTWURK helpt je graag op weg

We kunnen samen je brief en CV redigeren (opnieuw formuleren, opbouwen en opmaken). Je zult zien dat dan ook die paarse koe om de hoek komt kijken. Maar misschien heb jij aan een kritische blik en/of een paar tips ook wel genoeg. Samen stellen we vast wat bij jou past en wenselijk is. 

Bewijs jezelf een dienst en maak werk van werk!