Tekstwurk
 

Wat men zegt over TEKSTWURK

 

Augustus 2015 - anoniem - sollicitatie zakelijke dienstverlening:

"Solliciteren. Je kunt er als een berg tegenop zien, vooral als het al zo'n lange tijd is geleden. Voldoet mijn CV nog wel aan de maatstaven van deze tijd? Hoe vind ik de inspiratie om een brief te schrijven die opvalt in die ongetwijfeld grote hoeveelheid brieven die ze ontvangen? Wat is het dan fijn dat er even kritisch en vanuit professioneel oogpunt naar gekeken wordt.
Mariska Velstra heeft de stijl en lay-out van mijn CV aangepast en mijn sollicitatiebrief geredigeerd en ik ben enorm blij met het resultaat. Hier kan ik mee voor de dag komen. Dit geeft mijn zelfvertrouwen een enorme boost en geeft me inspiratie nu volop aan de slag te gaan!
Kortom, ik ben erg tevreden over "Tekstwurk" en kan dit iedereen aanbevelen!"

 

December 2014 - Jan Willem van Beem, voorzitter van VvV Sjirk de Wal:

"Mariska is een plezierige, kritische en vlotte jongedame, die meer in haar mars heeft dan menigeen vermoedt. 
Mariska heeft ons het afgelopen jaar (2014) prima geholpen met de opmaak van kaatslijsten qua lay-out en presentatie. Daarnaast heeft zij onze maandelijkse bijeenkomsten genotuleerd (inclusief besluiten- en actielijst), waarbij deze volledig, juist, tijdig en zonder correcties zijn opgemaakt. Dit werkt voor het gehele bestuur zowel plezierig als constructief. Wij kunnen haar derhalve van harte aanbevelen."