Tekstwurk
 

Personal Selling Points

Om jezelf te kunnen verkopen is het van groot belang om - vóórdat je gaat solliciteren - je kennis, ervaring, vaardigheden én wensen goed in kaart te brengen.

TEKSTWURK helpt je graag om deze Personal Selling Points (PSP's) te verwoorden in een krachtige brief en een overzichtelijk CV. En komt het tot een kennismakingsgesprek? Dan ben jij zelfverzekerd, omdat je weet waar je voor staat én gaat!

 

TEKSTWURK helpt jou graag op weg!

Je kunt je brief (met CV) ter controle en correctie mailen naar TEKSTWURK. Je krijgt dan niet alleen je brief en CV foutloos terug, maar ook tips 'n tricks waarmee je zelf verder kunt.

Bij het redigeren van brieven en CV's neem ik ook tekst- en zinsopbouw, schrijfstijl, onderscheidend vermogen etc. onder de loep.

Coaching gaat nog een stapje verder en is zowel 1-op-1 als in groepsverband mogelijk. Bijvoorbeeld met een vriend en/of vriendin. Samen brengen we jouw PSP's en wensen in kaart, op basis waarvan we meteen een goed CV en een basisbrief opstellen.

Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen. Dan bekijken we samen wat in jouw situatie wenselijk en/of noodzakelijk is.

Lees hier alvast één van de succesverhalen...