Tekstwurk
 
Mariska Velstra

Mariska Velstra

"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life."
(Confucius)

 
Ik hâld fan myn (tekst)wurk!

Tekstwerker in hart en nieren!

Hoewel ik best een tekst kan produceren, beschouw ik mezelf niet als schrijver. Ik werk liever met bestaande teksten, zoals brieven, flyers, scripties, persberichten, folders en webteksten.
Wel heb ik een lichte voorkeur voor het corrigeren en redigeren van sollicitatiebrieven en webteksten. Een gekke combinatie? Nee hoor, voor mij niet.

Ik ben nieuwsgierig naar hoe zowel personen als bedrijven in elkaar steken. En daar kom ik achter door hen zelf de brief of (web)teksten te laten schrijven.
Het is voor mij de uitdaging om hun kwaliteiten en boodschappen in die tekstuele vorm zo goed mogelijk tot uiting brengen, zodat zij hun doel bereiken: zichzelf verkopen.

Bij vergaderingen en overleggen wordt vaak heel veel gezegd. Ik zie het als een leuke uitdaging om notulen te maken die zowel kernachtig als compleet zijn.

Solliciteren, redigeren en notuleren, dát is het TEKSTWURK waar ik van hou!

 

Een klik op mijn foto...

leidt je naar mijn LinkedIn-profiel. Daar lees je meer over wie ik ben en waar ik voor sta, mijn werkervaring, welke opleidingen en cursussen ik heb gevolgd en het vrijwilligerswerk dat ik doe.

Hartelijke groet,
Mariska Velstra